OVER ONS

CRMNS-Loop.gif
20220406-CRMNS-Thomas-Voorjaar-20.jpg
_ _ _

CROOIJMANS:

AL JAREN EEN BEGRIP

Al meer dan 90 jaar is Crooijmans Mannenmode een begrip in Nuenen en omstreken.

Met ons gevoel voor kwaliteit, detail en service helpen wij je te vinden wat je zoekt en bezorgen wij je graag een positieve winkelervaring. We vinden het belangrijk dat je je welkom voelt in onze winkel, dat je goed en vakkundig wordt geholpen en goed gekleed de deur uitgaat.

20220406-CRMNS-Thomas-Voorjaar-3.jpg

Anique Crooijmans

_ _ _

VRAAG MAAR RAAK!

Waarom heb je ervoor gekozen om te gaan ondernemen?
"Natuurlijk om een bepaalde ‘vrijheid’ te hebben en het creëren van jouw eigen wereld in het land van ondernemen."

Wat maakt het hebben van een winkel in Nuenen uniek?
"De binding die je hebt met inmiddels veel vaste klanten en het vertrouwen dat je hebt opgebouwd bij ze, dat geeft echt voldoening."

Hoe houd je de collectie up-to-date?
"Bezoek aan bijvoorbeeld de Modefabriek en regelmatig bijsturen met wat het seizoen (het weer bijvoorbeeld) brengt, daar speel je dan op in. Ook werken we tegenwoordig met veel tussencollecties die de winkel steeds spannend houden."

Hoe is het om samen met jouw man Wim een winkel te runnen?
"Je streeft allebei hetzelfde doel na, namelijk succesvol ondernemen en doordat wij beiden onze eigen taken hebben vullen we elkaar prima aan."

Meer vragen?
Stel ze gerust persoonlijk in de winkel, of via ons contactformulier:

20220406-CRMNS-Thomas-Voorjaar-1.jpg

Wim Crooijmans

_ _ _

VRAAG <MAAR RAAK!

Waarom heb je ervoor gekozen om te gaan ondernemen?
"Eigenlijk krijg je zoiets al van thuis uit mee als je jong bent en meegroeit met de ontwikkelingen die een bedrijf doormaakt. Je ziet mogelijkheden en uitdagingen er ook jouw toekomst van te maken."

Wat maakt het hebben van een winkel in Nuenen uniek?

"Als geboren Nuenenaar groei je op tussen mensen die als klant al bij je ouders kwamen en worden mensen van jouw leeftijd later je eigen klanten. Dat voelt goed en vertrouwd en geeft je de mogelijkheid je persoonlijke touch te geven aan je eigen winkel."

Hoe houd je de collectie up-to-date?
"Ik lees de vakbladen en houd zo de laatste trends bij. Door het analyseren van cijfers kan ik zien welke merken het beste zijn in de winkel en zo spelen we in op de vraag en wens van onze klant."

Hoe is het om samen met jouw vrouw Anique een winkel te runnen?
"Ieder heeft z’n eigen kwaliteiten en interesses, zo is dat bij ons ook en gelukkig past dat op de juiste manier zodat we elkaar prima aanvullen. Het gaat er toch om dat we samen hetzelfde doel nastreven dat we willen bereiken."

Meer vragen? 
Stel ze gerust persoonlijk in de winkel, of via ons contactformulier: